Derivačný kúpeľ

najľahšía najlacnejší spôsob očisty a ozdravenia tela odpozorovaný odzvierat.

Nielenže sa Vám upraví váha, ale očista pôsobí aj na také miesta vtele, kde si pôstom, alebo iným detoxikačným spôsobom neporadíte. Dokonca Vám môže pomôcť zastaviť šedivenie a vypadávanie vlasov, čoho som bola sama svedkom.

Inšpirovaný očistou zvierat

Metóda derivačného kúpeľa bola odpozorovaná zo správania zvierat.(Pes, či mačka keď si zlomí labku, nelíže si iba labku, ale striedavo si olizuje aj „riťku“...)
Prebytočné látky (v strave je čoraz viac chémie ako v minulosti), ktoré telo nedokázalo spracovať a začali sa rokmi ukladať, sa uvoľňujú a dostávajú späť do vylučovacích orgánov. Sú vylučované hlavne stolicou, ktorá je počas aplikácie kúpeľa častejšia ako obyčajne. “Balast¨ sa do nášho tela dostal všetkými možnými cestami – stravou, dýchaním, kozmetikou, pitím, pokožkou. Jeho hromadenie v hornej časti hlavy je veľmi pravdepodobne jedným z dôvodov šedivenia vlasov, podieľa sa na vzniku chorôb hlavy,zubov, neuralgií, spôsobuje chátranie svalových vlákien, a tým podporuje vznik vrások. Hromadenie odpadu v kĺboch spôsobuje zníženie pružnosti tela a bolesti kĺbov. Toto je jedinečný spôsob, aby sa telo vyčistilo vo všetkých častiach

Derivačný kúpeľ inšpirovaný očistou zvierat

Ako na to?

Podstata derivačného kúpeľa spočíva v špeciálnom omývaní pohlavia studenou vodou pomocou veľmi jemnej hubky ( morská hubka je ideálna). Pre ženy je vhodné použiť lavór a malý šamlík(prevrátené vedro) alebo si sadnúť na dosku nad pevným vedrom.Mužom je výhodnejšie robiť derivačný kúpeľ po stojačky nad umývadlom. Je potrebné, aby ste boli v teplej miestnosti alebo zvyšok tela mali dobre oblečený, aby ste neprechladli- určite je treba teplé ponožky a teplý sveter, či župan. Voda má byť studená, ale nie ľadová. Derivačný kúpeľ robíme niekoľko týždňov jeden krát, maximálne dvakrát denne. ( je dobré vydržať aspoň dva až tri mesiace vkuse.) Neskôr na prevenciu stačí robiť kúpeľ 2-4 krát za týždeň počas ubúdajúceho mesiaca. Po aplikácii je treba sa zohriať– zabaliť sa do deky,alebo vliezť pod paplón minimálne na 10 min. Práve vtedy sa v tele začnú diať očistné procesy. Po čase budete pri tomto zohrievaní cítiť teplo až v končekoch prstov na rukách i nohách a v hlave. To bude znamenať, že sa účinok dostavil (konečne pretlačil) už aj tam.

Derivačný kúpeľ sa aplikuje podľa váhy

do 70 kg 10 min. denne

do 90 kg 15 min. denne

nad 100 kg 20 min. denne

Postup

Napustíme si vodu do lavóra, vedra alebo bidetu. Sadneme si nad. Mužom je lepšie napustiť vodu do umývadla a postaviť sa pred. Namočíme si jemnú žinku a prechádzame ňou u žien od lonovej kosti ku konečníku, u mužov od žaluďa smerom dolu. Opakovane každý raz namáčame žinku opäť vo vode, aby sme ju neohriali prstami,pretože práve to, že si pohlavné orgány ochladzujeme spôsobuje,že sa naše prehriate telo začne zbavovať balastu. Prstami sa tela nedotýkame.

Voda nesmie byť tečúca! Derivačný kúpeľ nedokáže nahradiť sprcha!

Najlepší čas na kúpeľ je nalačno. Odporúčam ho robiť ( čo ale nie je nutné,) hneď po prebudení, alebo tesne pred spaním.

Derivačný kúpeľ nerobíme nikdy hneď po, ani tesne pred jedlom. Po jedle by mala byť pauza 1,5 až 2 hodiny. Jedinou kontraindikáciou je menštruácia. Aj malé bábätká reagujú pozitívne a veľmi rýchlo na derivačný kúpeľ, tam je čas ochladzovania len 1-2 min.

Tento spôsob ozdravenia tela Vás nestojí žiadne peniaze, iba denne 10+10 minút, pri ktorých sa dá dokonca čítať časopis, či kniha.

France Guillain

France Guillain

France Guillain – francúzka, ktorá to vyskúšala na sebe a svojich deťoch, o tom napísala knihu Uzdravující síla vody - Přirozené odstraňování škodlivín a přebytků z těla.

Kniha popisuje takmer zázračné účinky tejto mimoriadne jednoduchej a maximálne prirodzenej liečebnej aj preventívnej metódy. Nájdete tu nielen teóriu a presvedčivé príklady z praxe, ale aj návod na aplikáciu v prípade mnohých konkrétnych problémov. Derivačný kúpeľ je prírodná metóda prevencie liečby, odvodený odpozorovania zvierat, zbaví vaše telo všetkého balastu, odstráni bolesti, vyčistí pleť, vylieči ekzémy...

Derivačný kúpeľ ja lacná, jednoduchá a všade dostupná technika na očistu tela, úpravu váhy, zastavenie šedivenia a vypadávania vlasov a veľa iných pozitívnych účinkov na organizmus.